PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Natuurlijk wil je starten, maar het is belangrijker waar we eindigen’

Memphis Depay was gisteren na de 0-2 zege op Senegal een gelukkig man. De aanvaller begon niet in de basis maar mocht na een uur invallen in het team van bondscoach Louis van Gaal.

Memphis is blij dat hij na maanden blessureleed eindelijk weer in actie kon komen. “Zeker weten, het was lang geleden”, aldus de aanvaller tegenover de NOS, opgetekend door Voetbal International. “En het is nog fijner dat we de wedstrijd winnen.”

De Oranje-international startte niet in de basis. “We hebben erover gesproken. De bondscoach heeft een keuze gemaakt. Ik moet zeggen, dat ik met de flow – met hem – ben meegegaan. Natuurlijk wil je starten, maar het is belangrijker waar we eindigen.”

“Ik voel me goed”, gaat Memphis verder. “Ik heb een week kunnen trainen, vol met de groep; duels en al dat soort dingen. Daarom kon ik vandaag minuten maken. Daar ging het om. Nu moeten we verder bouwen. Iedereen is betrokken en vroeg hoe ik me voelde. Ze zagen op de training al dat het goed ging.”

Memphis verwacht dat Oranje vanzelf beter gaat spelen op het WK. “We hebben geen goede wedstrijd gespeeld. Dat weet iedereen, maar toch hebben we een paar kansen gecreëerd. We moeten beter, dat weten we. Maar als je 2-0 wint van de kampioen van Afrika, dan heb je het goed gedaan.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.