PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BEVESTIGING: Luuk de Jong lang niet inzetbaar voor PSV

PSV kan de komende weken niet beschikken over aanvalsleider Luuk de Jong. De spits ligt eruit met een spierblessure die hij opliep in het dramatische duel tegen Rangers FC.

Met een uiterste krachtsinspanning wilde hij de bal richting de goal krijgen in een duel met een Schotse opponent, waarna het mis ging. De Jong kreeg last van zijn kuit en moest in de rust gewisseld worden.

Volgens Van Nistelrooy is de spits enkele weken eruit. “Het was een acuut moment, dus dan weet je dat het om meerdere weken gaat.” De oefenmeester vertelde verder niet direct harder om de komst van een een nieuwe aanvaller te gaan schreeuwen. “Gelukkig zijn er de afgelopen maanden in het beleid al dingen ingezet die nog steeds lopen, dus we hoeven niet in één keer te gaan reageren.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.