PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mohamed Ihattaren laat van zich horen via zijn Instagram

Mohamed Ihattaren is twee weken niet meer te vinden bij Ajax maar via zijn Instagram heeft hij van zich laten horen. De middenvelder zit momenteel ondergedoken omdat hij bedreigd zou worden. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De krant meldde verder dat de bedreigingen zouden zijn ontstaan als gevolg van een relationele ruzie van Ihattaren. Hijzelf benadrukt nu echter via Instagram dat van het verhaal van misdaadjournalist John van den Heuvel niets zou kloppen.

“Wat kan ik soms toch om de media lachen”, schrijft Ihattaren als reactie op een Instagram Story van zijn zus Najwa. Laatstgenoemde claimde absoluut geen last te hebben van bedreigingen, en stelt dat de familie niets met criminaliteit te maken heeft ‘en altijd super sterk staat’. “Healthy en soon back little brother, we are fine. Geloof niet alles.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.