PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Guus Til neemt afscheid: ‘Het doet me oprecht pijn’

Guus Til heeft via zijn Instragram afscheid genomen van de supporters van Feyenoord. Hij was afgelopen seizoen belangrijk voor de Rotterdammers maar vertrekt nu doodleuk naar de concurrent in Eindhoven. Iets wat de Rotterdamse fans maar slecht begrijpen.

Hij had ook de optie om nog een jaar bij Feyenoord te spelen, maar dat gaat dus niet gebeuren. ‘Feyenoorders, na twee lastige jaren hebben jullie me vorig jaar de kans gegeven om bij te dragen aan een fantastisch seizoen’, schrijft de Oranje-international op Instagram. ‘Jullie hebben me met open armen ontvangen en me het plezier in voetbal teruggegeven. Het doet me daarom oprecht pijn jullie nu al weer te gaan verlaten.’

Vervolgens legt Til uit waarom hij voor PSV kiest. ‘PSV heeft me een meerjarige contract voorgelegd, waarmee ik mijn voetbalambities hoop te kunnen verwezenlijken. Daarmee kan ik ook in één klap een einde maken aan een onzekere periode, die was veroorzaakt door de gebeurtenissen in Oekraïne.’

‘Ik zal jullie altijd dankbaar blijven voor de kansen die jullie me hebben gegeven en voor jullie warmte, hartstocht en loyaliteit’, zegt Til in zijn laatste boodschap aan Het Legioen. ‘Ik ga jullie enorm missen.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @guustil

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.