PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Savinho langer huren dan een seizoen’

Het is de bedoeling dat de het Braziliaanse toptalent Savinho voor meerdere seizoen zal worden gehuurd van Manchester City. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Hij zal waarschijnlijk tijdens het trainingskamp in Duitsland aansluiten bij de selectie van Ruud van Nistelrooij als de laatste details zijn afgerond. Hoewel de huurperiode vanwege nieuwe regelgeving van de FIFA voor een jaar zal zijn, ligt er voor Savinho wel een meerjarenplan in Eindhoven.

Het is wel de vraag of Savinho de vierde aanwinst zal worden voor de ploeg van Van Nistelrooij omdat hij mogelijk voorbij gegaan zal worden door andere spelers. PSV hoopt ook de komst van Luuk de Jong en Xavi Simons snel af te kunnen ronden. Beide spelers zouden voor het trainingskamp in Duitsland al binnen moeten zijn.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.