PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mario Gotze in gesprek met Eintracht Frankfurt’

Mario Gotze zou in gesprek zijn met het Duitse Eintracht Frankfurt. Hier maakt het Duitse medium BILD melding van. Hij werd de afgelopen maanden reeds in verband gebracht met AC Milan en Benfica.

De Portugese topclub leek de strijd te gaan winnen, maar de nieuwe werkgever van trainer Roger Schmidt zou zich stuk hebben gebeten op de totale investering. De transfersom van vier miljoen euro plus een miljoenensalaris zou te gortig zijn.

Geen Benfica dus voor Götze, maar een terugkeer naar de Bundesliga lonkt. Volgens BILD is Eintracht Frankfurt concreet in de race. Er zouden zelfs al gesprekken hebben plaatsgevonden tussen beide partijen. Vanwege de gelimiteerde transfersom hoeft de Duitse club niet nadrukkelijk in overleg met PSV.

Voor Götze zou een transfer naar Eintracht Frankfurt pikant kunnen worden. Op 5 augustus opent de Europa League-winnaar, volgend seizoen actief in de Champions League, het nieuwe Bundesliga-avontuur met een confrontatie tegen diens oude club Bayern München.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.