PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord start met deze basiself vanmiddag tegen PSV’

Vanmiddag staat de kraker tussen Feyenoord en PSV op de agenda. Met nog drie wedstrijden te spelen heeft de ploeg van Arne Slot aan één punt genoeg om de derde plek, en daarmee kwalificatie voor de Europa League, veilig te stellen.

Tegen PSV staat er echter ook een stukje prestege op het spel, waardoor Feyenoord ongetwijfeld de drie punten in eigen huis wil houden. Volgens Slot had zijn ploeg nog genoeg om te spelen zo lang de derde plek niet zeker was.

Wanneer er tegen PSV een resultaat wordt geboekt, kan het wel zijn dat er verschillende spelers in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles wél rust krijgen in voorbereiding voor de Conference League-finale tegen AS Roma op 25 mei.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Nelson, Dessers, Sinisterra

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.