PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt wil nu drie PSV-spelers meenemen naar Benfica’

Roger Schmidt wil een enclave aan PSV-spelers meenemen naar zijn nieuwe werkgever Benfica. In navolging van Mario Gotze en Erick Gutierrez wil hij ook de Ivoriaan Ibrahim Sangare meenemen. Hier maakt het medium A Bola melding van.

Volgens Britse media had Leicester City 35 miljoen euro over voor Sangaré, die voor negen miljoen euro werd overgenomen van Toulouse uit Frankrijk. Of Schmidt Sangaré als alternatief op Gutierrez ziet, of andersom, is niet bekekend. Daardoor kan het zomaar zijn dat het PSV-middenveld van de afgelopen weken volgend seizoen in de Liga NOS speelt.

Naast Benfica en Leicester City kan Sangaré met meer interesse schermen. De international van Ivoorkust zou in de belangstelling staan van clubs als Arsenal en Tottenham Hotspur, al lijken deze clubs nog niet zo concreet. Daardoor lijkt Leicester City, ook qua financiële mogelijkheden, de dans op dit moment te leiden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.