PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV zegt contract van Eran Zahavi op

PSV heeft het contract van Eran Zahavi formeel opgezegd. De kans lijkt dan ook klein dat hij na de zomer nog actief is in Eindhoven. Hij heeft na dit seizoen er twee seizoenen op zitten bij de Eindhovenaren.

De Israëlische spits strijkt per seizoen zo’n drie miljoen euro op, inclusief tekengeld, en daarmee is hij een grootverdiener in de selectie. Met 35 goals in 76 wedstrijden heeft hij echter niet zoveel indruk gemaakt om dat lucratieve contract voort te mogen zeggen.

Voetbal International schrijft hierover: “PSV moest voor 1 mei aangeven of het de aflopende verbintenis van Zahavi formeel wilde opzeggen en heeft dat gedaan. Daardoor nadert het einde van de samenwerking met de Israëlisch international.”

Ook Ryan Thomas heeft te horen gekregen dat zijn contract formeel is opgezegd. De 27-jarige Nieuw-Zeelander, die sinds 2018 in Eindhoven actief is, kan nog wel rekenen op een gesprek over een langer verblijf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.