PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong moet nieuwe spits van PSV worden’

PSV zal deze zomer tot het uiterste moeten gaan om Luuk de Jong terug te halen. Dit is de mening van clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International. weet te vertellen dat De Jong het naar zijn zin heeft in Spanje, maar dat de spits ook hoog op het lijstje staat bij PSV.

“Hij staat nog steeds bovenaan het lijstje. Los van dat het een voorbeeldprof is, is het een jongen die er twintig maakt in de Eredivisie. Ook in Europa heeft hij zijn waarde bewezen en bovendien is hij in de lucht ongeëvenaard.”

De clubwachter zegt dat het nu het moment is voor PSV om voor een omslag te zorgen, gezien de vele transferperikelen die spelen bij Ajax. “Je moet een spits hebben die halverwege juni al aan boord is. Ik zou als ik PSV was heel ver voor De Jong gaan.” Overigens meldde het Eindhovens Dagblad eerder vandaag al dat Wout Weghorst voor PSV ‘zeker op het lijstje staat, maar niet de topkandidaat is’. Sam Lammers is vooralsnog geen optie nadat hij eventjes geleden nog als ‘contractrebel’ vertrok bij PSV. Tot slot valt de naam van Joshua Zirkzee nog. Hij kent een goed seizoen op huurbasis bij RSC Anderlecht, maar Bayern München wil zeker tien miljoen euro voor de aanvalsleider van Jong Oranje en dat is PSV vermoedelijk te gortig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.