PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax mengt zich in de strijd om Jasper Cillessen’

Ajax is naast PSV ook geinteresseerd om Jasper Cillessen deze zomer over te nemen van Valencia. Dit denkt clubwatcher Mike Verweij althans. “Hij heeft Kees Ploegsma junior als zaakwaarnemer en dan is de link met PSV heel snel gelegd”, reageert Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Er zal ook contact geweest zijn, maar het zou mij ook niet verbazen als ook Ajax een visje uitgooit naar Cillessen.”

Zowel Ajax als PSV kampt met een keepersprobleem. De Amsterdammers raken na dit seizoen de veelbesproken André Onana kwijt, waar Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer een respectabele voetballeeftijd hebben bereikt. Jay Gorter heeft op zijn beurt nog geen Eredivisie-ervaring opgedaan.

PSV neemt daarentegen in de zomer afscheid van Yvon Mvogo, waar Joël Drommel na een reeks blunders een groot vraagteken vormt. Om die reden zouden de Eindhovenaren geïnteresseerd zijn in een Eredivisie-rentree van Cillessen, die in het verleden het doel verdedigde van NEC en Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.