PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord wil Jeroen Zoet terug naar de Eredivisie halen’

Feyenoord is geinteresseerd in doelman Jeroen Zoet. Hier maakt het medium 1908.nl melding van. Momenteel staat hij onder contract bij het Italiaanse Spezia.

Het Twitter-medium stelt dat Feyenoord recentelijk heeft geïnformeerd naar Zoet. “De sluitpost van Spezia Calcio staat niet onwelwillend tegenover een overstap naar de Rotterdammers, maar denkt nog na”, zo luidt het. “Zoet wordt binnenkort voor de tweede keer vader en zou een terugkeer naar Nederland zien zitten.”

Er kleven voor- en nadelen aan deze mogelijke overstap voor Zoet. “Een van de nadelen is dat Feyenoord minder salaris kan bieden dan de Italianen. Met een mogelijke overstap naar Feyenoord blijft het WK voetbal nog enigszins in zicht voor de keeper”, zo voegt 1908.nl toe.

Zoet was jarenlang de nummer één van PSV, dat hem ook nog aan RKC Waalwijk en FC Utrecht verhuurde. In de zomer van 2020 maakte de ervaren doelman de overstap naar Spezia. Voor die club keepte Zoet maar zestien officiële wedstrijden in bijna twee jaar tijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.