PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

LOTING: PSV treft Leicester City, Feyenoord tegen Slavia Praag

De loting voor de kwartfinales van de Conference League heeft vanmiddag plaatsgevonden. PSV is gekoppeld aan Leicester City terwijl Feyenoord speelt tegen het Tsjechische Slavia Praag.

Voor Feyenoord is het een bijzondere ontmoeting, aangezien ze eerder in de Conference League-groepsfase al in de Tsjechische hoofdstad speelden en assistent-trainer John de Wolf donderdag liet doorschemeren dat hij niet opnieuw tegen Slavia wilde spelen. De Stadionclub won wel twee keer van Slavia.

Voor PSV is het treffen met Leicester City, bijgenaamd ‘The Foxes’, een ontzettend zware opgave. De Premier League-kampioen van 2016 zal er in de kwartfinale alles aan doen om op weg te gaan naar nieuw eremetaal en de Eindhovenaren uit te schakelen.

In de halve finales kunnen PSV en Feyenoord niet tegen elkaar spelen. Als de Rotterdammers winnen van Slavia Praag, spelen ze tegen de overwinnaar van het treffen tussen Olympique Marseille en PAOK. PSV moet het mogelijk opnemen tegen AS Roma als ze Leicester City weten uit te schakelen. Dat betekent dat er mogelijk een Nederlandse finale wordt gespeeld in Tirana.

Alle kwartfinales in de Conference League:

Bodø/Glimt v AS Roma
Feyenoord v Slavia Praag
Marseille v PAOK
Leicester City v PSV

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.