PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-icoon Luc Nilis heeft nieuwe baan te pakken in Belgie

PSV-icoon Luc Nilis heeft een nieuwe baan beet. Hij gaat namelijk in eigen land aan de slag bij KRC Genk. Hij krijgt daar een rol binnen de jeugdopleiding van de club.

Op de website van zijn nieuwe werkgever laat Nilis weten: “Genk is een topclub met een geweldige jeugdacademie. Ik kijk ernaar uit om met die aanvallende talenten aan de slag te gaan, met hen aan details te werken en hen zo naar een hoger niveau te brengen.”

Andersom is Dimitri de Condé namens Genk dolgelukkig met de komst van Nilis. “Met Luc Nilis halen we een echt Limburgs voetbalicoon naar onze club. In het verleden hadden we al enkele gesprekken, en ik ben blij dat we nu gaan samenwerken. Ik heb zelf nooit iemand gezien met een betere traptechniek dan Luc.”

Nilis beleefde fantastische jaren als speler van PSV. Later keerde hij terug als spitsentrainer, een rol die hij in de periodes 2006-2011 en 2014-2018 bekleedde. Later was hij voor andere clubs actief, waaronder VVV-Venlo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.