PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ronald Koeman gaat niet meer trainen in de Eredivisie

Ronald Koeman zal niet meer gaan werken in de Nederlandse Eredivisie. De trainer sluit dan ook een terugkeer naar zowel Ajax als PSV voor zichzelf uit. Hij erkent dat hij eerder dit seizoen ‘via via’ al werd benaderd door PSV.

“Toen was het nog niet bekend dat Schmidt zou vertrekken”, vertelt de oud-trainer van FC Barcelona in HLF8. “Of ik bij een eventueel vertrek van de trainer op de shortlist wilde staan. Ik heb gezegd dat ik dat niet wilde.”

Ajax komt mogelijk ook vrij dankzij de ambities van Erik ten Hag. Ziet hij het zitten om hem op te volgen in de Johan Cruijff ArenA? “Nee nee, dat trekt me niet”, aldus de oefenmeester, die als speler én trainer voor de gehele traditionele topdrie actief was.

Trainer worden bij een Nederlandse topclub zit er dus niet in voor Koeman. Daarentegen heeft hij wel oren naar een hereniging met het Nederlands elftal. Koeman herhaalde Louis van Gaal na het WK in Qatar te willen opvolgen als bondscoach.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.