PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSG maakt vraagprijs bekend voor Georginio Wijnaldum’

De samenwerking tussen Georginio Wijnaldum en PSG lijkt beperkt te blijven tot slechts één seizoen. De middenvelder dreigt namelijk in de zomer te gaan vertrekken en heeft inmiddels zijn vraagprijs aangehoord. Hij verruilde Liverpool afgelopen zomer transfervrij voor PSG, dat daarmee FC Barcelona wist af te troeven.

Een succesverhaal werd het echter niet. De Oranje-international werd gaandeweg het seizoen wel iets belangrijker voor het team, maar onderaan de streep zou hij op dit moment ongelukkig zijn in de Franse hoofdstad.

De 31-jarige Wijnaldum heeft daarom wel oren naar een zomerse overstap. Dat heeft er natuurlijk ook mee te maken dat hij eind 2022 wil schitteren op het WK in Qatar. Naar verluidt wil PSG ook meewerken, mits er een bedrag van zo’n 25 miljoen euro op tafel komt. Dat meldt SPORT.

Er zijn verschillende clubs in de race voor Wijnaldum. Atlético Madrid zou momenteel de topfavoriet zijn om de oud-speler van Feyenoord en PSV in te lijven, maar zijn naam werd ook al veelvuldig genoemd in relatie tot een Premier League-rentree.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.