PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ruud van Nistelrooy lyrisch over toptalent van PSV

Gisteren maakte Isaac Babadi zijn debuut in het profvoetbal voor Jong PSV. Zijn coach is Ruud van Nistelrooy. De zestienjarige aanvallende middenvelder stond in de basis tegen NAC Breda, dat met 3-1 te sterk was voor de Eindhovense beloftes.

“Een ontzettend mooie ervaring voor mij en meer spelers van ons team, maar we hadden hier wel meer goals moeten maken”, constateert Babbadi zelf in het Eindhovens Dagblad.

Trainer Van Nistelrooy is lyrisch over zijn pupil. “Als ik kijk naar wat Isaac gebracht heeft, dan ben ik heel tevreden. Hij heeft zich niet alleen aan de bal laten zien, maar ook op andere fronten een goede indruk achtergelaten. We geven hem graag de kans om op een verdere ontwikkeling bij ons team.”

Jong PSV moest het in Breda doen zonder Johan Bakayoko, Dennis Vos en Ismael Saibari. “Maar zij doen wel enorm waardevolle ervaring op rondom een Europese wedstrijd van PSV. Ze zien daar met welke druk en omstandigheden je op dat niveau te maken hebt. Door hun afwezigheid hebben andere spelers uit onze opleiding weer de kans om in deze ambiance een stap vooruit te zetten”, aldus Van Nistelrooy tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.