PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in gesprek met Manchester City over toptalent’

PSV hoopt met Manchester City samen te werken in de strijd om het Braziliaanse toptalent Sávio Moreira de Oliveira. De 17-jarige speler staat onder contract bij Atletico Mineiro maar hij staat op het punt om deze club te verruilen voor City. Daarna zou hij direct gestald moeten gaan worden bij PSV. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

De jeugdinternational van Brazilië debuteerde op zestienjarige leeftijd al voor Atlético Mineiro en is door zijn prijskaartje nagenoeg onhaalbaar voor de Eindhovenaren. Door zaken met Manchester City te doen, liggen er kansen voor PSV, aldus VI en het ED. Nieuwe regels omtrent het verhuren van spelers maakt het mogelijk dat City de aanvaller via een constructie stalt in de Eredivisie, in plaats van hem uit te lenen.

Momenteel zitten PSV en Manchester City in de onderhandelingsfase. Niet alleen Jong PSV moet beter worden van zijn komst, PSV wil uiteindelijk ook iets aan Sávio kunnen verdienen. Wanneer Atlético Mineiro er met de Engelse topclub uit is, ligt het plan op tafel om Sávio vanaf de zomer in Eindhoven te stallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.