PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luciano Narsingh op weg naar Polen’

Luciano Narsingh lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in Polen. Hij staat namelijk op de radar van Lechia Gdansk. Een transfer is echter nog niet in kannen en kruiken.

De 31-jarige aanvaller heft namelijk momenteel nog te forse salariseisen, terwijl hij ook een contract voor twee seizoenen verlangt. De rechtsbuiten zou ruim dertig procent meer eisen qua salaris dan Lechia Gdansk hem wil en kan betalen, zo schrijft journalist Sebastian Staszewski van Sport Interia op Twitter.

Narsingh werd afgelopen seizoen door Feyenoord verhuurd aan FC Twente, dat hem in de winter haalde als vervanger van de geblesseerde Vaclav Cerny. Daar schopte hij het in zeventien wedstrijden weliswaar tot één treffer en zes assists, maar FC Twente besloot hem niet langer aan zich te binden. Omdat zijn contract bij Feyenoord afliep, is hij sinds de zomer transfervrij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.