PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal mengt zich in de strijd om Cody Gakpo’

Een volgende buitenlandse topclub heeft zich in de strijd gemengd voor PSV-aanvaller Cody Gakpo. Arsenal wil haar selectie graag gaan versterken met hem. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De buitenspeler is alweer een paar jaar onderdeel van de A-selectie van PSV. Dit seizoen is hij de aanvoerder van het elftal en vervult hij dan ook een steeds belangrijkere rol in Eindhoven. De nummer twee van de eredivisie sprak daarom al meermaals met hem over een contractverlenging, alleen Gakpo kan ook een andere keuze maken.

Hij heeft door zijn goede spel namelijk te maken met veel interesse vanuit het buitenland. Eerder sprak hij met zijn zaakwaarnemer al over een overgang naar Manchester City, Liverpool en Bayern München. Rik Elfrink weet te melden dat ook Arsenal nadrukkelijke interesse heeft in zijn diensten.

De journalist hoorde in de wandelgangen dat de clubs verwachten dat 29,9 miljoen euro voldoende zou zijn om PSV van een verkoop te overtuigen, maar dat lijkt allerminst voldoende te zijn om hem uit Noord-Brabant te krijgen. De Eindhovenaren lijken minstens aan een bedrag rond de 40 miljoen euro te denken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.