PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV had gesprek met Christian Eriksen over contract’

Christian Eriksen heeft met PSV gesproken over een contract. Hier maken zowel De Limburger als de Telegraaf melding van.

De Deense middenvelder is transfervrij nadat zijn contract bij Internazionale werd ontbonden en luisterde serieus naar het voorstel van PSV. Hij geeft echter de voorkeur aan een terugkeer in de Engelse Premier League.

De kans dat het tot een transfer zal leiden wordt echter nihil geacht. Eriksen heeft PSV laten weten dat hij kiest voor een andere club. PSV wist op voorhand al dat de kans dat Eriksen naar Eindhoven zou vertrekken heel klein was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.