PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Riechedly Bazoer: ‘Ik heb naast PSV ook contact gehad met Feyenoord’

Zowel PSV als Feyenoord strijden om de komst van Vitesse-sterkhouder Riechedly Bazoer. De speler zelf bevestigt dat hij contact heeft gehad met beide clubs.

Bazoer heeft een aflopend contract in Arnhem, maar mogelijk vertrekt hij nog deze maand. “Ik heb contact gehad met PSV. En ook met Feyenoord. Meer dan dat is het eigenlijk niet”, benadrukt de oud-Ajacied tegenover de NOS. “Ik sta in de picture, als persoon is dat wel lekker. Waardering dat je het goed doet, daar ben ik blij mee. Iedereen weet dat ik een aflopend contract heb, maar ik lig nog tot het einde van het seizoen vast. We gaan het zien.”

Vitesse verlangt naar verluidt zo’n twee miljoen euro voor een winterse transfer van Bazoer. Trainer Thomas Letsch ziet hem het liefst nog een halfjaar blijven, maar gunt de zesvoudig Oranje-international een stap. “Wel mooi als hij dat zegt”, stelt de verdediger annex middenvelder. “Ik heb ook heel veel te danken aan de trainer en ik heb ook met hem gesproken. Hij wil me het liefst houden, maar in de voetbalwereld weet je nooit wat er gaat gebeuren en hoe snel het kan gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.