PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman is een goede en interessante aankoop voor PSV’

Willy van de Kerkhof is in zijn nopjes met de aankoop van Joey Veerman bij PSV. Hij vindt hem nog geen topspeler te vinden maar vindt wel dat hij dat in zich heeft. Het is een kwestie van tijd voordat de middenvelder van sc Heerenveen gepresenteerd wordt in Eindhoven.

In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt Van de Kerkhof over de aanstaande transfer. “Een goede, interessante aankoop”, vindt hij. “De potentie om in de top te slagen heeft hij namelijk. Alleen: gaat hem dit ook lukken? Ik ben echt heel benieuwd.”

“Veerman is nog geen top”, vervolgt een eerlijke Van de Kerkhof. “Als je daadwerkelijk top bent, behoor je op deze leeftijd immers tot de groep van dertig Nederlands Elftal-spelers. Feit is wél dat hij het voetballende vermogen heeft om top te worden. Wat dat betreft kijk ik erg uit naar zijn periode in Eindhoven. Als hij zijn potentie waarmaakt, heeft PSV met hem goud in handen.”

PSV gaat naar verluidt rond de zes miljoen euro aftikken voor Veerman. Het lijkt erop dat de transfer in verband staat met het vertrek van Davy Pröpper, die dinsdag bekendmaakte dat hij op dertigjarige leeftijd stopt met voetballen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.