PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Marcel Brands ontslagen bij Everton’

Marcel Brands is niet langer meer de technisch directeur van Everton. De club uit Liverpool heeft hem ontslagen na de slechte resultaten dit seizoen. Hij maakte in 2018 de overstap naar Everton.

De directeur kreeg de opdracht om de ploeg verder te ontwikkelen en daar was de clubleiding best over te spreken getuige de contractverlenging van eerder dit jaar. De recente vormdip van The Toffees zorgt nu alsnog voor een breuk tussen beide partijen.

Everton staat slechts zestiende in de Engelse competitie. Recentelijk nam de kritiek op de oud-directeur van RKC Waalwijk, AZ en PSV in rap tempo toe. Volgens de Britse krant The Mirror is het doek nu dus officieel gevallen voor Brands, over wiens vertrek al langer werd gespeculeerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.