PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Koeman beëindigt per direct zijn trainersloopbaan

Erwin Koeman heeft op 60-jarige leeftijd zijn loopbaan als trainer beëindigt. Dit deed hij na zijn opstappen bij Beitar Jerusalem. Hij hoefde niet bij de club te vertrekken, maar kwam naar eigen zeggen zelf tot de conclusie dat het beter was om een punt achter zijn carrière te zetten. “Ik wilde graag door, maar dat gaat niet vanwege persoonlijke omstandigheden”, laat Koeman weten op de clubwebsite. “De tijd is gekomen om te stoppen als trainer.”

“De voorzitter heeft mijn beslissing geaccepteerd”, vervolgt Koeman zijn betoog. “Toen ik bij deze club arriveerde, werd ik er meteen verliefd op. De mensen die hier werken, hebben het beste met de club voor. Ik blijf altijd fan van deze club en jullie verdienen het beste.”

De Nederlander begon in 2001 als assistent trainer bij PSV, waarna hij RKC Waalwijk, Feyenoord, Hongarije, FC Utrecht, FC Eindhoven en weer RKC Waalwijk onder zijn hoede nam. Vervolgens ging het weer samenwerken met zijn broer Ronald en werkte hij bij Southampton en Everton. De laatste jaren was hij actief bij Fenerbahce, Oman en Beitar Jeruzalem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.