PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay gelinkt aan transfer naar AS Roma’

Memphis Depay wordt gelinkt aan een transfer naar het Italiaanse AS Roma. Hier maakt het medium El Nacional melding van. Memphis verruilde Olympique Lyon afgelopen zomer transfervrij voor FC Barcelona.

Met acht doelpunten en twee assists in negentien officiële wedstrijden is hij invloedrijk gebleken, maar toch is niet iedereen enthousiast over de Nederlander. Zijn rendement is aan discussie onderhevig en bovendien zou trainer Xavi Hernández de voorhoede graag willen versterken met nieuwe gezichten.

Een uitgaande transfer van Memphis zou daarom de oplossing kunnen zijn. De oud-PSV’er wil zelf dolgraag in Camp Nou willen blijven spelen, maar gezien de financiële problemen dreigt FC Barcelona er prioriteit van te maken om hem van de loonlijst te werken.

Het Spaanse medium weet dat Roma-coach José Mourinho op een hereniging aast, hoewel de eerdere samenwerking bij Manchester United geen succes was. AS Roma zou naar verluidt veertig miljoen euro willen betalen voor Memphis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.