PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong is een prima pinchhitter voor Ajax’

Het is nog onduidelijk voor Luuk de Jong volgend seizoen speelt. Maar volgens analist Pierre van Hooijdonk zou hij prima bij Ajax passen om daar de rol van pinchhiter te vervullen. Daar zijn de kwaliteiten van De Jong uitstekend voor geschikt, oordeelt de voormalig spits van onder meer Feyenoord en Fenerbahçe bij de NOS.

“Dus als het even niet loopt of je komt achter te staan, moet je iemand op de bank hebben zitten die iets anders brengt. Met Danilo is het poppetje voor poppetje wisselen”, stelde Van Hooijdonk. Tafelgenoot Danny Koevermans was het daar niet mee eens: “Een pinchhitter nodig? Ze hebben een monster in de spits staan met Haller. Die is ook gewoon groot, sterk én scoort. Hij bezit alle kwaliteiten die een pinchhitter moet hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.