PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano ziet terugkeer bij PSV niet zitten’

Hirving Lozano speelde bij PSV de pannen van het dak en verruilde Eindhoven een paar jaar geleden voor Napels. En het is de vraag hoelang hij daar nog zal spelen. Hij wil namelijk hogerop. “Ik denk dat ik bij een competitieve club speel met erg goede ploeggenoten, daardoor heb ik mezelf ontwikkeld”, aldus Lozano in Mexicaanse media.

De Mexicaan durft zelfs te dromen van een nóg grotere club. “De waarheid is dat ik graag voor een grotere club wil spelen. Ik zie mezelf als een heel competitieve speler die een duidelijk doel voor ogen heeft. Ik zit op een goed niveau en wil een stap zetten.” Zijn naam werd de afgelopen weken al gelinkt aan Newcastle United. De degradatiekandidaat uit de Premier League wordt sinds de overname door het Saoedische Publieke Investeringsfonds, onder leiding van de koninklijke familie, met grote spelers in verband gebracht.

Daarmee lijkt de vleugelaanvaller een voorlopige terugkeer bij PSV uit te sluiten. De Mexicaans international heeft nog een contract tot de zomer van 2024 in Napels en ligt dus stevig vast bij de Serie A-ploeg. Met een transferwaarde van 45 miljoen euro is hij sowieso voorlopig onhaalbaar voor de Eindhovenaren. Dat kan mogelijk veranderen op het moment dat Lozano op een later moment in zijn carrière is beland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.