PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil twee spelers van Boca Juniors overnemen’

PSV overweegt om een dubbelslag te slaan bij het Argentijnse Boca Juniors. Dit weten diverse Argentijnse media te melden.

Exequiel Zeballos geldt als één van de twee mogelijke aanwinsten van PSV. De negentienjarige rechtsbuiten is een jeugdexponent van de club uit Buenos Aires. Hij staat bekend als ‘snel en gevaarlijk’, waardoor de Eindhovenaren gecharmeerd zijn geraakt. Zijn marktwaarde bedraagt slechts vijf miljoen euro en dat biedt mogelijk kansen voor PSV om toe te slaan.

Cristian Medina is naar verluidt eveneens een serieuze optie voor PSV. Ook hij is een negentienjarige speler uit de opleiding van Boca Juniors, maar hij is actief op het middenveld. Zijn marktwaarde ligt net iets boven die van Zeballos: zes miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.