PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben ziet baan in voetballerij voorlopig niet zitten

Arjen Robben nam vandaag voor het publiek van FC Groningen afscheid van het voetbalbestaan. De voormalig stervoetballer weet nog niet waar zijn toekomst gaat liggen.

Of Robben een baan in de voetballerij ambieert? “Ik ben er eerlijk gezegd nog niet heel erg mee bezig geweest”, vertelde Robben op een persconferentie. “Ik heb ook niet echt concrete ambitie dat ik nu al zeg: ik wil heel graag als trainer aan de slag of technisch directeur aan de slag.” Robben zette na afgelopen seizoen een punt achter zijn loopbaan. De buitenspeler keerde terug bij FC Groningen, maar kwakkelde vooral met blessureleed.

Ook een baan als analyticus ziet Robben niet direct zitten. “Op dit moment voel ik daar niet zo heel veel voor. Ook toen ik stopte bij Bayern München heb ik een jaar lang afscheid genomen van het voetbal. Dat beviel me heel erg goed, ik had veel tijd voor mijn gezin en dat ben ik ook nu weer van plan. Ik wil er vooral voor mijn kinderen zijn, iedere zaterdag kijk ik bij de hockey en voetbal van mijn kinderen. We zullen zien wat de toekomst mij gaat brengen.”

De kans is groot dat FC Groningen hem al heeft benaderd voor een verlengd verblijf in de technische staf, maar hoorde dus al snel een nee. FC Groningen steeg door het gelijkspel naar de vijftiende plaats in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.