PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ronald Koeman voelt zich ‘opgelucht’ na ontslag bij FC Barcelona

Ronald Koeman voelt zich opgelucht na zijn ontslag bij FC Barcelona. Dat heeft Voetbal International-journalist Martijn Krabbedam verteld in het tv-programma Veronica Inside.

Hij sprak kort met Koeman na diens ontslag bij FC Barcelona en de coach gaf aan dat hij zich opgelucht voelde dat het aanstaande ontslag nu bevestigd werd. “Want hij wist al dat hij ontslagen kwam, sinds dat Joan Laporta naar Barcelona kwam. Hij wist dat hij trainde in blessuretijd”, aldus Krabbedam over het contact dat hij had met Koeman.

“Hij wist na de komst van Laporta dat het bij elke misstap gebeurd zou zijn. En dan heeft het nog lang geduurd”, legde Krabbedam uit. Koeman liet veel talent doorbreken in het eerste elftal, maar wist op voorhand al dat hij het absolute topniveau van die spelers ‘niet meer zou meemaken’ in zijn positie als hoofdcoach. Waarom de oefenmeester niet eerder zelf opstapte, was volgens de journalist ook duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.