PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Sampdoria bevestigt: ‘Mohamed Ihattaren is onvindbaar’

Sampdoria, de club van Mohamed Ihattaren heeft bevestigt dat Mohamed Ihatarren momenteel onvindbaar is. Hij verruilde PSV op 31 augustus voor Juventus, naar verluidt als vriendendienst richting zaakwaarnemer Mino Raiola.

De veelbesproken middenvelder werd meteen uitgeleend aan Sampdoria. Door blessures speelde hij echter nog geen minuut voor de club uit Genua en sinds enkele weken verblijft hij volgens de officiële lezing ‘vanwege privé-redenen’ in Nederland.

Sampdoria gunde Ihattaren de ruimte om deze privé-situatie op te lossen, maar sinds zijn vertrek zou er geen contact meer mogelijk zijn. Technisch directeur Daniele Faggiano laat aan DAZN weten: “We snappen er weinig van, maar ik weet echt niet hoe het met hem is en waar hij zich nu bevindt.”

De kans is groot dat Juventus en Sampdoria het huurcontract van Ihattaren beëindigen in januari. Er werd al gespeculeerd over een financiële vergoeding voor de huidige club van de oud-PSV’er. Ook zou Juventus desgewenst een andere speler in Genua kunnen stallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.