PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren keert om privéredenen terug naar Nederland’

Mohamed Ihattaren heeft weer voet gezet op Nederlandse bodem. De speler van Sampdoria zou hier om priveredenen zijn. Hier maakt de Telegraaf melding van.

Hij leek komend weekend zijn debuut te gaan maken in de Serie A. Daar kan echter een streep doorheen: donderdag ging de jeugdinternational om privéredenen terug naar zijn geboortestad Utrecht. Daar is Ihattaren samengekomen met zijn familie, zo klinkt het.

Bij Sampdoria kende Ihattaren een moeilijke start. De linkspoot zat vlak na zijn transfer negentig minuten op de bank tegen Internazionale en daarna verdween hij enkele weken uit de selectie. Dat kwam naar verluidt doordat Ihattaren last had van zijn hamstring. Deze week trainde de creatieveling weer met de groep mee. Alles wees erop dat Ihattaren dit weekend van de partij zou zijn tegen Cagliari, maar dat blijkt dus toch niet het geval.

Ihattaren is inmiddels anderhalve maand speler van Sampdoria, dat hem huurt van Juventus. Volgens Italiaanse media betaalde De Oude Dame zo’n twee miljoen euro voor hem aan PSV. In Eindhoven was Ihattaren uit de selectie verbannen omdat hij zich niet aan de afspraken hield.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.