PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo kan PSV in de winter al verlaten voor Lazio Roma’

Een winters vertrek lonkt voor PSV-aanvaller Cody Gakpo. Het Italiaanse Lazio Roma overweegt namelijk om voor hem toe te slaan. Hier maken Italiaanse media melding van.

Lazio had Gakpo in de zomer al op de korrel, maar in dat stadium lukte het niet om de vleugelaanvaller te verleiden tot een transfer. Naar verluidt willen de Romeinen in januari alsnog toeslaan. Wel loopt zijn verbintenis door tot medio 2025 en dus zal er een fors bedrag nodig zijn om hem in te lijven. In de Italiaanse pers duikt vrijdag een bedrag van circa 25 miljoen euro op.

Gakpo heeft een marktwaarde van 22 miljoen euro, waardoor een soortgelijke transfersom zeker reëel lijkt. De vraag is wel of PSV tussentijds wil meewerken gezien de sportieve belangen. De Eindhovenaren willen immers een serieuze concurrent worden voor Ajax en zijn ook Europees nog actief, waardoor zijn vertrek een grote aderlating zou zijn.

Gakpo liet deze week in Voetbal International al weten dat hij een transfer in 2022 niet uitsluit. Wel benadrukte hij dat zijn ontwikkeling op één staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.