PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

De Kromme fileert PSV-doelman: ‘Dacht hij zit op waterpolo’

Twee weken geleden ging PSV-doelman Joel Drommel ernstig in de fout tegen Willem II. Het betekende voor de Eindhovenaren een 2-1 nederlaag. Nadien kreeg hij de nodige kritiek op zijn bordje.

“Nu gaan we die jongen ineens helemaal afbranden…”, merkt ook Willem van Hanegem, op ESPN. “We hebben nog geen jaar geleden gezegd dat het zo’n geweldige keeper is en dat hij de top gaat halen. Nu laat hij een bal door zijn handen gaan, oké: vervelend.”

Al is ‘De Kromme’ zelf ook geen fan van Drommel. “Helemaal in het begin dacht ik: hij zit op waterpolo. Want hij dook net alsof hij in het water dook, op zijn buik. Dat was een heel gek gezicht. Maar dat is wel steeds beter geworden. Het is gewoon een goede keeper.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.