PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV mist Ibrahim Sangaré tijdens cruciale week

PSV moet middenvelder Ibrahim Sangare voorlopig missen, zo laat trainer Roger Schmidt van de Eindhovenaren weten voor de camera van ESPN.

Sangaré hield maandag liesklachten over aan het WK-kwalificatieduel van Ivoorkust met Kameroen (2-1). PSV en Schmidt vrezen de balafpakker zo’n twee weken kwijt te zijn. Dat is een behoorlijke aderlating, aangezien een cruciale week aanbreekt voor de Eindhovenaren. Na het duel met AZ wachten achtereenvolgens confrontaties met Real Sociedad in de Europa League (donderdag) en Feyenoord in de Eredivisie (zondag).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.