PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bizar gedrag van Mohamed Ihattaren bij PSV’

Mohamed Ihattaren lijkt PSV te gaan verruilen voor een contract bij Juventus. In Eindhoven zullen ze blij zijn als deze deal doorgaat.

Na een hele hoop wangedrag zette coach Roger Schmidt het talent uit zijn selectie, maar zelfs het individueel trainen ging niet goed… Het Algemeen Dagblad schrijft op dinsdag: “PSV houdt vermoedelijk weinig over aan de deal, omdat Ihattaren nog maar een contract voor een seizoen had en min of meer persona non grata was geworden. De afgelopen periode trainde hij individueel op De Herdgang en zelfs daarbij ontstonden weer problemen omdat Ihattaren volgens de club niet altijd is komen opdagen.”

“Precies wat trainer Roger Schmidt hem eerder verweet, openbaarde zich op deze manier opnieuw”, aldus de krant. “Hij kon Ihattaren niet meer in het gareel krijgen en wilde hem niet meer bij de groep hebben.”

Nog niet zo heel lang geleden werd de technicus naar voren geschoven als hét nieuwe supertalent van ons land… “Dat PSV 5 of 6 miljoen euro aan de verkoop van het voormalige supertalent overhoudt, lijkt meer op wensdenken dan realiteit. Italiaanse media meldden gisteren dat bedrag, maar het lijkt erop dat PSV een veel beperktere vergoeding en wellicht een fors percentage over eventuele winst in de toekomst bedingt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.