‘PSV wil spits van Galatasaray Mostafa Mohamed halen’

Volgens het medium RMC Sport heeft PSV de beste papieren om Galatasaray-spits Mostafa Mohamed naar Eindhoven te halen. Voor PSV is dat zeker geen onbekende, want in de voorronde van de Champions League speelde hij twee keer mee aan Turkse zijde.

De eerste keer kwam hij als invaller binnen de lijnen en de tweede keer had hij een basisplaats. Mede in die minuten heeft hij PSV blijkbaar genoeg overtuigd van zijn kwaliteiten en dus wordt hij gezien als goede stand-in voor Zahavi.

Mohamed is een 23-jarige Egyptenaar en is door middel van een aparte constructie bij Galatasaray terechtgekomen. Hij wordt namelijk gehuurd van Zamalek SC, een club uit zijn vaderland, maar kan op ieder moment voor drie miljoen euro worden overgenomen door Galatasaray. Op die manier kan de Turkse club hem direct weer doorverkopen aan PSV.

Eerder leek PSV in de markt te zijn voor Luuk de Jong, maar Roger Schmidt liet voor de wedstrijd tegen FC Groningen weten dat De Jong niet naar PSV komt deze zomer. Eerder viel ook al de naam van Mergim Berisha van RB Salzburg. Zo lijkt PSV dus meerdere ijzers in het vuur te hebben en is de vraag wie uiteindelijk de tweede spits zal worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.