Marc Overmars: ‘Ihattaren is voor Ajax geen optie geweest, nee’

Mohamed Ihattaren is nooit bij Ajax een serieuze optie geweest. Technisch directeur Marc Overmars kreeg zondag voor de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse een vraag over Ihattaren toen ESPN hem een minuut of tien ondervroeg over transfers.

Het antwoord is duidelijk: Ihattaren komt niet. “Je kijkt in Nederland altijd naar de interessante spelers, maar Ihattaren is voor ons geen optie geweest, nee”, zegt hij.

De transfermarkt is nog tot 31 augustus 23.59 uur open. Waar de toekomst van Ihattaren ligt is nog altijd niet duidelijk. VfL Wolfsburg wordt genoemd als mogelijke club, net als AS Monaco. Duidelijk is dat PSV graag van Ihattaren af wil. De speler is niet meer welkom bij het eerste elftal van trainer Roger Schmidt. Ihattarens contract loopt aan het einde van dit seizoen af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.