Jetro WIllems zet zijn loopbaan voort bij Greuther Fürth

Jetro Willems heeft een contract getekend bij het Duitse Greuther Fürth. Hij komt transfervrij over van Eintracht Frankfurt. Willems heeft tot medio 2023 getekend in de Trolli Arena, zo valt te lezen in een officieel statement dat door Fürth is uitgegeven.

Bij de promovendus krijgt de linkervleugelverdediger de kans om zich na zijn zware blessure van het afgelopen seizoen weer te presenteren aan het grote publiek.

Op de clubsite van de Kleeblätter spreekt de 27-jarige back zijn blijdschap uit. “Ik ben in vorm gebleven om mijn nieuwe ploeg zo snel mogelijk te kunnen helpen. Ik kijk heel erg uit naar mijn periode bij Fürth en wil mijn nieuwe teamgenoten snel leren kennen.”

De club is blij dat het met Willems een 22-voudig international binnenhaalt die Champions League-ervaring opdeed met PSV. “Jetro is een zeer goede voetballer en heeft de intentie om nog stappen te zetten in zijn loopbaan”, zegt een blije Stefan Leitl, trainer van Fürth.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.