Roger Schmidt: ‘Benfica is te vergelijken met Ajax’

PSV speelt vanavond de eerste wedstrijd in het tweeluik met Benfica. Op het spel staat plaatsing van de groepsfase van de Champions League. Maar de Portugezen zijn zéker geen koekenbakkers…

Het Algemeen Dagblad citeert oefenmeester Roger Schmidt van de Eindhovenaren: “Benfica is een team dat qua sterkte misschien wel te vergelijken is met Ajax. Maar wij moesten de afgelopen periode in alle wedstrijden scherp zijn. Om hier te komen, moet je al ploegen kloppen met veel kwaliteiten. Daarvoor kun je je nooit een seconde lichtzinnigheid permitteren.”

Marco van Ginkel was er tegen Heracles Almelo (0-2 zege) niet bij: “Dat had mede te maken met de wedstrijd op kunstgras. Of het in de toekomst vaker gebeurt, is op dit moment nog niet te zeggen. Ik kan er wel op spelen, maar ik heb in overleg met de technische staf ervoor gekozen om nu een keer over te slaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.