‘PSV kan als het meezit ook van Paris Saint-Germain winnen’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos is onder de indruk van het spel van PSV. De komende twee weken wacht een tweeluik met Benfica waar plaatsing voor de Champions League op het spel staat. De Mos denkt dat PSV niet als underdog aan die duels begint.

In gesprek met Algemeen Dagblad-show Panenka is De Mos duidelijk. “PSV heeft echt enorm veel wapens. Die vier voorin kunnen allemaal topscorer worden”, doelt hij op de gevaarlijke aanval met Eran Zahavi, Mario Götze, Noni Madueke en Cody Gakpo. Het aanvalskwartet deed de laatste weken al veel tegenstanders pijn. “PSV zal altijd tot scoren komen.”
Advertentie

Volgens De Mos is PSV door weinig ploegen af te stoppen. “Ze kunnen in bepaalde fases van wedstrijden zó goed zijn… Als het een beetje meezit, kunnen ze in eigen huis ook van Paris Saint-Germain winnen. Het blufpoker van Roger Schmidt werkt heel goed.” Door veel kenners wordt PSG getipt als beste ploeg ter wereld. “Ik zeg je dat zij nooit van hun leven de Champions League gaan winnen met dit team.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.