PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV bereikt mondeling akkoord met Inter over Dumfries’

PSV heeft een mondeling akkoord bereikt met Inter Milan over de transfer van Denzel Dumfries. Transferexperts Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio maken donderdagochtend melding van het mondelinge akkoord.

Inter en PSV zijn het eens geworden over de verkoop van Dumfries. Het zou gaan om een transfersom van 12,5 miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot maximaal 15 miljoen.

Dumfries wil graag naar Inter en zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Italiaanse kampioen. Hij wordt één dezer dagen in Milan verwacht voor een medische keuring. Everton is definitief afgehaakt voor de 25-jarige rechtsback van PSV en het Nederlands elftal.

De overstap van Dumfries naar Italië hing al even in de lucht, maar was de laatste dagen nog lang geen uitgemaakte zaak. Nadat Inter zich aanvankelijk met een te laag bod bij PSV meldde, kwam de zaak tussen de clubs woensdagavond in een stroomversnelling, meldt het Eindhovens Dagblad. ‘Vandaag wordt duidelijk of een transfer definitief kan worden afgerond’, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.