‘PSV gaat zich versterken met Amerikaanse aanvaller’

PSV gaat zich op korte termijn versterken met de Amerikaanse aanvaller Dante Sealy (18). Hij komt over van FC Dallas en zal aansluiten bij Jong PSV.

Sealy was eerder twee keer op proef in Eindhoven en maakte indruk: volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International ziet PSV in hem een belofte voor de toekomst. De verwachting is dat de snelle aanvaller binnenkort aansluit bij het Jong PSV van trainer Ruud van Nistelrooy.

PSV haalt met Sealy een jeugdinternational van de Verenigde Staten in huis, die als links- en rechtsbuiten uit de voeten kan. Hij speelde al elf wedstrijden voor FC Dallas in de Major League Soccer. Sealy komt bij PSV één landgenoot tegen: Richard Ledezma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.