PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AZ wil speler van PSV proberen te halen’

AZ is geinteresseerd in PSV-speler Shurandy Sambo. PSV wil verlengen met de 19-jarige vleugelverdediger, die zelf ook openstaat voor een nieuwe verbintenis.

Maar naast FC Twente heeft nu ook AZ zich op de markt gemeld voor Sambo, zo weet het Eindhovens Dagblad. “De kans is levensgroot dat hij dit seizoen niet bij het beloftenteam blijft, maar verhuurd wordt aan een club in de eredivisie.”

Maar AZ heeft dus andere plannen en wil hem permanent oppikken. “De club uit Noord-Holland ziet wel brood in Sambo, die bij nog niet veel uitzicht op speeltijd in PSV 1 heeft. PSV gaat hem normaal gesproken niet aan een concurrent verhuren, maar aan een andere club. Als gezegd zal hij dan wel zijn contract moeten verlengen. De back oogt geduldig, maar wil wel graag stappen zetten op een hoger niveau dan in de Keuken Kampioen Divisie”, aldus het ED tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.