‘PSV moet serieus vrezen voor Noni Madueke-bod’

Tottenham Hotspur overweegt zich bij PSV te gaan melden voor Noni Madueke. Clubwatcher Alasdair Gold van Football London geeft toe dat Madueke een serieuze optie is voor de Londenaren.

De Premier League-club kan de PSV-aanvaller echter alleen naar Londen halen door eerst spelers te verkopen. Mocht dat gebeuren, dan is de jonge Engelsman een van de belangrijkste kandidaten voor Tottenham.

PSV heeft al laten weten dat Madueke in principe in Eindhoven blijft deze zomer. De aanvaller wil zelf ook graag in Eindhoven blijven, mits hij voldoende gaat spelen dit seizoen. Op dit moment is dat wel de verwachting.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.