PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV neemt oude bekende van Vancouver Whitecaps op proef

PSV neemt de Canadese middenvelder Simon Colyn van Vancouver Whitecap op stage. Het is niet de eerste keer want in het verleden hadden ze de 19-jarige speler ook al op proef.

Het Eindhovens Dagblad bericht: “De 19-jarige speler heeft naast de Canadese nationaliteit ook een Nederlands paspoort, zodat hij niet een extreem salaris hoeft op te strijken. Spelers die van buiten de EU komen, moeten normaal gesproken al enkele tonnen verdienen om bij een Nederlandse club te mogen spelen. Voor Colyn geldt dit niet.”

Daar voegt het doorgaans goed geïnformeerde medium aan toe: “Hij heeft nog een doorlopend contract bij zijn huidige club, maar er lijkt een opening mogelijk. PSV bekijkt momenteel of Colyn goed genoeg is voor een contract in Eindhoven. Hij loopt stage bij Jong PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.