OFFICIEEL: PSV verkoopt Pablo Rosario aan Nice

Pablo Rosario zet zijn loopbaan voort bij het Franse Nice. PSV heeft deze overstap vandaag bekend gemaakt via haar digitale kanalen.

“Iedereen binnen PSV gunt Pablo deze stap”, reageert PSV-directeur John de Jong op de clubwebsite. “Pablo voegt zich bij een steeds groter wordend rijtje van spelers die zich via Jong PSV in het eerste hebben gespeeld en vervolgens een transfer maken naar een grote Europese competitie.”

Daar voegt De Jong aan toe: “Pablo heeft zich bij PSV altijd leergierig en betrokken opgesteld. Het is een zelfbewuste en altijd nog jonge middenvelder, die als speler van PSV het Nederlands elftal heeft gehaald. We weten zeker dat hij een mooie carrière voor zich heeft en wensen hem veel succes bij Nice.”

Rosario verhuisde in 2016 van Almere City FC naar PSV. In rap tempo speelde hij zich via Jong PSV in de hoofdmacht, waar hij onder meer landskampioen werd onder leiding van Phillip Cocu.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.