‘Pablo Rosario onderweg naar de Franse competitie’

PSV-middenvelder Pablo Rosario staat voor een vertrek bij PSV. De 24-jarige speler zou namelijk onderweg zijn naar het Franse Nice. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Rosario staat – net als Malen en Denzel Dumfries – open voor een nieuw avontuur, maar tot dusver bleef het rustig rond hem. Nu lijkt er plots schot in de zaak te zitten. Volgens het Franse medium zal Nice de middenvelder vast gaan leggen. Rosario wordt in dat geval ploeggenoot van onder meer Calvin Stengs en Justin Kluivert, die deze zomer ook al de overstap maakten naar de ploeg van coach Christophe Galtier.

Rosario was vorig seizoen basisspeler bij PSV, maar met Marco van Ginkel en Davy Pröpper zag hij de concurrentie flink toenemen. Die laatste twee strijden om een basisplaats naast Ibrahim Sangaré. Tegen Galatasaray was er voor de eenmalig Oranje-international slechts een invalbeurt van een paar minuten weggelegd. Hij lijkt nu ook te zwichten voor de ambitieuze plannen van Nice, dat met Jim Ratcliffe een steenrijke eigenaar heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.