PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis gaat akkoord met salarisverlaging van dertig procent’

Memphis Depay komt zijn nieuwe werkgever FC Barcelona tegemoet. Volgens het medium Goal is hij namelijk akkoord gegaan met een salarisverlaging van dertig procent.

Memphis zou in Barcelona zeven miljoen euro per jaar gaan verdienen, maar is akkoord gegaan met een verlaging naar vijf miljoen euro, zo meldt Goal. Dat komt neer op een verlaging van zo’n dertig procent. Ook aanwinst Eric García zou akkoord zijn gegaan met een salarisverlaging.

Een deal met Lionel Messi is er nog altijd niet. Het contract van de Argentijnse superster is inmiddels afgelopen en een nieuw contract lijkt vanwege de financiële situatie van Barcelona ver weg. Memphis, die er nooit een geheim van heeft gemaakt dat Barcelona zijn droomclub is, wil daarom helpen en een deel van zijn salaris inleveren.

Memphis maakte deze zomer transfervrij de overstap van Olympique Lyon naar Camp Nou.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.